Sider

onsdag 22. august 2012

Elvefestival i Drammen!

Imorgen braker det løs med Elvefestival i Drammen, og det er en hel masse aktiviteter man bare må få med seg disse dagene! Festivalen byr på noe for enhver smak, og alle i familien kan garantert finne noe av interesse - jeg nevner: kunstutstillinger og hundeutstillinger, Barnas Grand Prix (vinnere 2012) og tivoli, vannjetmesterskap og båtrace, Bondens marked og bruktmarked, veteranbiler, Amcar og klassiske motorbåter, linedance, strongmanshow og moteshow, skattejakt for de små og skumparty for de mellom 15 og 18 år - og dette er ikke engang halvparten av det som skal skje:o)

Over hele byen vil det være små og store konserter, og for mange er det disse artistene/bandene som vil gi de største opplevelsene: Valkyrien Allstars (fullt trøkk!), Admiral P, Thom Hell (fantastisk stemme og nydelige sanger), Sivert Høyem (enda en fantastisk stemme), Plumbo, Lillebjørn Nilsen, DonkeyBoy (Drammens popprinser), den skjønne Linnea Dale og Robyn!

Skjekk ut www.drammen-elvefestival.no for se hele spekteret av artister og aktivitetsprogram:o)


I butikkene vil det være en mengde gode tilbud. Vi henger oss på dette og gir -50% på alle sommerplagg. I tillegg har vi en masse andre interiørartikler, sko og klær med opptil 70% avslag!

Høstnyheter har vi også fått på plass, så har du lyst til å fornye garderoben har du alle muligheter disse dagene:o) Siste nytt i våre interiørhyller er noen marokkanske produkter:


 Nydelige bokmerker med dusk, nøkkelringer og små dusker til f.eks. favorittvesken - supre gaveideer til under hundrelappen:o) 
 
 
Flettede kurver med avlang form, veldig fint til oppbevaring av magasiner, doruller eller kanskje til bleiepakker? Kun 299,- for et sett:o)
 
 
  
 
Fargerike håndlagede tøfler i skinn, kun 249,-!
 

 
 
Keramikkskåler med metallkant i de deiligste farger:o)
 
 
 


 
Stor skinndusk til kun 599,-!
 
 
 
Tøffe kjeder i både nøytrale, og friske farger, kun 199,-!
 
 
 
 
Og sist men ikke minst må jeg nevne at vi nå selger disse fantastiske parasollene fra Anouska med 50% rabatt!!! Finnes i denne lyse rosafargen, cerise og grønn, samt naturfarget med og uten print:o)
 
 
Det er altså ingen grunn til å sitte hjemme disse dagene - Velkommen til Drammen!
 


 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar