Sider

tirsdag 20. mars 2012

Dagdrømmer, valgets kvaler ...og flere bilder!

Helt siden det ble klart at vi skulle flytte butikken til Haugesgate, har tankene hatt en tendens til å vandre avgårde og kretse rundt oppussingen av lokalene; hvilken farge skal vi i taket? Skal det være hvitt, nøytralt og litt stramt, eller grått og lunt? Eller hva med en mørk, matt plommefarge - i hele lokalet?! Hmmm...det er vel best med nøytrale hvite vegger som lar produktene "stå frem", og heller satse på å male deler av veggen i friskt rosa, lime og turkis? Eller tapet?! Utvalget er jo enormt blant tapeter, og kan virkelig gjøre susen på en vegg eller tre!

Og så er det gulvet...det er idag lyst grått og egentlig helt greit som det er, men så finnes det jo så utrolig mange superfine løsninger på det området også! Vi har sett på harde, og svært slitesterke plater i metall, og litt mykere plastvarianter med knotter - ikke så lett å holde rent, men kommer til gjengjeld i mange fantastiske farger! Og så alle variantene av tregulv! Eller "tregulv" som det heller bør kalles. Det er jo svært lite som egentlig er tre tvers gjennom - i alle fall i vår prisklasse;-) Vi har sett på hele spekteret, fra det lyseste nesten hvite, til det mørkeste brunsorte, og det er så mye fint! Sist mandag så vi til og med noen avlange fliser med treverkimitasjon, lagt i fiskebeinsmønster - veldig kult! Og et vinylgulv med klikksystem som så ut som grovt, brunt lær - enda kulere! Det verste er at jeg heeelt tydelig kan se for meg at ganske så mange av disse variantene ville vært helt strålende i butikken vår! Dette blir ikke lett.... :-)

Men, men, dagdrømmingen blir stadig avbrutt av nye og gamle kunder som er nysgjerrig på tilbudsvarene - og det er sååå hyggelig! Jeg har ikke tall på hvor mange lykkeønskninger jeg har fått siden flyttesalget startet, og det varmer så inderlig langt inn i hjerterota:-D TAKK!

Her er noen flere bilder:Stor, klassisk lampefot i treverk, malt i en mørk grå farge, nå 1500,-!Litt mindre utgaver av lampefoten over i to nyanser av grått; nå 1300,- og 1100,-! "Puff" i metall med lokk, kan sittes på eller brukes som bord, supert for ekstra oppbevaring:-) Før 1249,- nå 899,-!Nydelige sølvfargede rammer i stoff med påsydde perler, før 249,- nå 199,-!Sorte stofframmer med påsydde perler, før 249,- nå 199,-!Stor lampefot i sølvfarget glass, før 1490,- nå 750,-!
Metallbeslått konsollbord i sølvfarge, utstillingsvare, før 5990,- nå 2990,-!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar