Sider

onsdag 28. mars 2012

Nyankomne varer og oppdatering flyttesalg....


Tenk å løpe barbeint i gresset med denne deilige bomullskjolen ....den er helt sid, og er lyseblå/hvitstripete med sølvtråder vevd inn i stoffet - kun 699,-!Eller hva med denne kremfargede varianten? Nydelig mønster i klare farger, regulerbar stropp og fòr - kun 499,-!Enda en fòret bomullsvariant med supersøte ermer og strikk i livet, jeg synes mønsteret er sååå fint!! Kun 499,-!Jeg bare digger denne nougataktige fargen!! Toppen blir kjempetøff med et belte kombinert med f.eks. olabukser eller kanskje hvite linbukser? Kun 499,-! 


Flyttesalget fortsetter i Albumsgate samtidig som de nye lokalene blir sparklet og malt:-) Noen utfordringer i forhold til håndtverkere må en regne med, men jeg håper og tror at mye vil komme på plass i løpet av påskeuken. Jeg gleder meg til å ta fatt med malekost - og i ettermiddag fant vi et superfint tapet som skal få bli blikkfang i lokalet:o) Har du lyst på noe som kan være et blikkfang i antrekket, har jeg nå satt ned en mengde fargerike sandaler med 70%! Et blikkfang på veggen din hjemme eller på hytta kan være rammene du ser på bildet under. Veiledende pris er 1290,- men vi selger de for 290,-!
Forny føttene i glade farger til sommeren! Det er fremdeles en god del størrelser igjen, så kom innom og prøv:-)

Som dere ser på bildene har ikke speilene tålt overfarten fra India, men rammene er inntakte! Her kan du enten sette inn nytt speil, eller hva med en korktavle for beskjeder, eller kanskje noen fine bilder og kort - det er som kjent bare fantasien som setter grenser:o)


Her følger en del bilder av varer som alle sammen er satt ned med minst 50%!Kelimputer i nydelige brente farger, nå 149,- inkl. innerpute! Og en serie puter og sengetepper med gullprint på silke til supre priser!Fornye soverommet før sommeren? Dette deilige sengeteppet finnes til enkeltseng og dobbeltseng!Mmmm, tenk å slenge seg ned på dette fantastiske overkastet i velour og satin.....Dette er gamle indiske krydderbokser som f.eks kan brukes til oppbevaring av småting, gotteri eller kanskje et telys? Supert som gave - og et røverkjøp!!

Flere gaveideer til en finfin pris - Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar