Sider

lørdag 7. april 2012

New York og Marrakech....

Neida, vi har ikke tatt oss påskeferie, snarere tvert imot:o) Ingen tvil om at dette er to drømmereisemål, men nå er vi i det nye lokalet for å male, tapetsere og planlegge plassering av interiør hver ledige time! New York og  Marrakech er imidlertid navn på farger vi har valgt, så vi går altså for både urbant og eksotisk:o) I tillegg har vi brukt farger som bærer navnene "Sjøgløtt" og "Sukkertopp", som kanskje sier noe om lengsel etter sommer....?




Her er Eivinn i ferd med å avslutte første runde med maling av kasser og bokser vi skal bruke rundt omkring i lokalet!




Tidligere på dagen satte han sammen hyller som skal fylles med mang en godbit til hus og hytte:o) Gleder meg til å sette ting på plass.....




Til venstre ser dere bilde av hvordan innerste del av lokalet så ut da det var galleri - nå er det satt opp vegg til lager med prøverom i forkant:-)



Kjøkkenkroken er gjort mindre, og her er Eivinn i full gang med å sette sammen skap som skal brukes til velsmakende matgaver...mmm....





                                                                          Bæreveggen har fått ny dekor!




Og til slutt: en liten påminnelse om at dere kan få kjøpt Boligdrøm hos Fru Bruun - nytt nummer i salg nå:o)

2 kommentarer:

  1. Så utrolig fint det blir, Mette! Gleder meg til å komme å se!!!Kjenner ti både Sjøgløtt og Marrakesh, som begge er herlige farger!!! New York høres jo også spennende ut-gleder meg til å følge ved vidre! Fortsatt god påske;-)

    SvarSlett
  2. Ser veldig bra ut! Likte spesielt at man kunne kjøpe ting til både "hus og hytte" AC

    SvarSlett